”Ogräs” pryder sin plats i vas av Diabas.

Trevlig helg! Visst känns det lite extra hemtrevligt med lite levande blommor på bordet. Även små tistlar & annat ”ogräs” blir trivsamt i en liten vas av Diabas, här i sällskap med ett handsmitt hjärta i silver.

Ni har väl inte missat vårt evenemang nästa helg? En chans att få lyssna på Sanna Alwmarks föreläsning kl 13.00. Kostnadsfri föreläsning i samverkan med Folkuniversitetet med denna framstående geologiprofessor och kraterexpert, den vill man inte missa! Säkra gärna er plats med att anmäla er via mail på medlem@siperietgylsboda.se , än finns det platser kvar, men som ni förstår måste vi coronaanpassa evenemanget med begränsat antal platser. Evenemanget pågår kl 13-16, med Sannas föreläsning kl 13 & så kommer jag kl 15 att berätta lite om Diabas och om Sliperiet. Kom och koppla av, titta på konst och på mineralutställningen, ta en kopp kaffe med något hembakat till.

Vi tackar de senaste dagarnas trevliga besökare. Så roligt med alla som hittar området och vi tipsar vidare om så mycket mera som här finns att se i området.

Elin skapar vidare i sin lilla målarhörna i silversmedjan.

Välkomna att titta ut till oss ni också!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för ”Ogräs” pryder sin plats i vas av Diabas.