Vårgrönska & klarblå himmel

Sliperiet i inramning av vårgrönska och klarblå himmel. En ljuvlig syn som möter oss och våra besökare.

Per var igång tidigt idag också, då sitter det fint med en kaffepaus fram på förmiddagen. Senare anslöt Göran också. Och nej, hunden på bilden är inte avsvimmad, hon kan bara konsten att verkligen koppla av.

Tror det är något med lugnet här i Gylsboda som smittar av sig så djuren kan koppla av helt. Mer än en gång har folk trott att lille Flipper är livlös men inte alls, han är bara en livsnjutare av rang.

Mats & jag fick göra en avstickare till stan, behövdes lite material till Sliperiet från en butik i staden och så var det dags för en leverans av lyktor och ett intressant kundbesök. Det resulterade i nya idéer och samverkansmöjligheter och det är ju alltid trevligt.

Vi önskar alla en trevlig helg, kanske ses vi i Sliperiet? Ni hittar mig i stenverkstaden, men ring för att vara säkra. Tel 0703109162. Tack!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vårgrönska & klarblå himmel