Kanske en matkorg att ta med ut?

Såhär ser den ut, Skånekartan Konst & kultur.

Här annonserade vi som skulle ha Påskrunda i Göinge. Den Påskrunda som vi inte kunde genomföra annat än virtuellt.

Avbokningarna fortsätter, det är bara att konstatera att det blir ett tufft år för föreningen. Nu gäller det att tänka om, tänka nytt, hur gör vi istället. Vi tar en runda, njuter av omgivningen, pratar ihop oss & kommer med nya idéer.

Tillsammans med Karin Linderoth funderar vi på ett nytt sätt att bjuda in besökare i coronatider, om man vill hitta på något utomhus i sommar. Vi tänker då att vi skulle kunna erbjuda att vi packar matkorg som kan tas med till önskad plats ute i den vackra miljön. Tex vid gamla brottet där det är mycket naturskönt.

Vi tänker oss tre olika varianter. Fikakorg med fina hembakade kakor och kaffe. Lite matigare korg med lyxiga mackor eller en matkorg med en god soppa att ta med på mattermos och ett gott bröd att har till. Korgen får bokas ett par dagar i förväg så vi hinner förbereda en riktigt fint sammansatt korg.

Så en vädjan. Lämna inte kvar sopor ute. I morse plockade jag ihop skräp vid grillplatsen vid gamla brottet. Såhär skall det inte behöva se ut. Vi tar med detta nästa gång vi kör till soptippen, men sen är det ju bättre att var & en tar med sina sopor. Tack.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Kanske en matkorg att ta med ut?