Skulptörkurs, vernissage och tvåårsjuileum inställt.

Så landande hon hos oss i Sliperiet, silverängeln med Diabashuvud och vingar med formen av ett hjärta. Redo att sprida hopp och kärlek. Det kan vi behöva!

En vacker dag för utomhusarbete, polermaskinen på södergaveln var helt ok idag.

Vi har tråkiga nyheter, men det är väl väntat. Vårt tvåårsjubilemun som skulle gå av stapeln den 9:onde maj, med bl a utställning av de fantastiska skulptörerna Sculptor Justas och Hiroshi Koyama blir vi tvungna att ställa in. Vi skulle haft skulptörkurs i anslutning till jubileet, något som vi verkligen sett fram emot. Men när instruktörer och utställare sitter fast i sina hemländer pga coronakarantän och vi inte bör uppmuntra till folksamlingar & inte får ha samlingar mer än 50 pers går det inte att genomföra. Mycket tråkigt tycker både vi och utställarna. Bedrövligt att behöva ställa en det ena efter det andra.

Vi önskar i alla fall en fortsatt fin helg! Imorgon har vi minsann ett litet sällskap som kommer på fika, så idag har det bakats. Glutenfria påskrutor.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Skulptörkurs, vernissage och tvåårsjuileum inställt.