Välkomna på Virtuell påskrunda i Göinge!

I år skulle vi testa något nytt. Påskrunda i Göinge. Vi satte ihop en trevlig runda, där flera av stoppen skulle ha många utställare hos sig. Affischer och kartor var klara. Trakten erbjuder många fantastiska konstnärer och konsthantverkare. Men.. hur gör vi detta säkert ur smittspridningssynpunkt?

Vi vill ju ändå erbjuda er något trevligt att titta runt bland när det drar i konstundetarmen i påsk. Klicka in på vår virtuella konstrunda i Göinge och titta runt bland alla fina utställare. Det finns mycket vackert att se med stor variation i material, tekniker och uttryck. Hittar ni något ni vill veta mer om går det bra att kontakta respektive utställare. Fortsätter ni in till alla länkade hemsidor & fb sidor mm får ni se ännu mer av vad alla har att erbjuda. Det blir en trevlig stund för er med rundturen på datorn.

https://www.facebook.com/events/528678751369440/

Hos oss i Sliperiet såg planen ut såhär. Det svider att inte få träffa er alla och fira påsk tillsammans i konstens tecken, ställa iordning den fina utställningen med dessa utställare som vi sett så mycket fram emot, göra iordning serveringen och baka till påskens anstormning osv. Personligen känns det väldigt konstigt, första påsken på tio år utan påskutställning. Första påsken på tio år som vi kan fira påsk med familjen, om man skall försöka hitta något positivt i det hela är det väl det enda då.

I stenverkstaden jobbar vi vidare. Såhär ser det ut när man spräcker ett litet stycke Diabas med kil och bleck.

Och så plockar vi lite för att förbereda inför nästa veckas arbetsdag, så vi skall hinna så långt som möjligt då med keramikverkstaden. Då får det göras plats i plåtdelen för vissa saker som måste flyttas ut. Den gemensamma arbetsdagen är på onsd 15 april, med start kl 10. För den som har tid & ork & lust är det bara att dyka upp, tack!

Är ni permitterade & sysslolösa? Här finns alltid att göra & man är alltid välkommen!

Et litet ryck med räfsan hanns med idag, men här finns mer. Mycket mer. Men fick i alla fall bort det värsta av löven som annars ligger & främjar ogrästillväxten på planen med Diabaskross.

Titta nu runt på hela konstundan och dela den gärna & sprid till era vänner. Tack!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!

4 kommentarer