Aprilskämt- den 2:a april

Vädret struntar i att det var igår det var 1:a april. Det skämtar lika bra med oss idag, den 2:a april. Fast jättekul är det ju inte.

Well, well, snart är vårsolen tillbaka.

Göran kom förbi & bjöd på goda bullar till fredagskaffet. Lägg märke till att vi är noga med den sociala distanseringen i placeringen.

Silversmedjan fungerar som packstation just nu. Go´känsla när en order är packad & klar i sina fina lådor från Allt Möjligtverkstaden i Broby. Bording design, ”Ljusbåge” är det som gömmer sig i lådorna. Nästa order på tur är Bordings klocka.

Sen skall det kluras vidare på en helt annan produkt, men den är bara på idéstadiet än.

Önskar er en trevlig helg. Hoppas alla finner vägar att komma igenom ev distansering & isolering. Trevligt att se uppfinningsrikedom med träningsprogram, underhållning osv på nätet. I påsk bjuder vi på Virtuell Påskrunda i Göinge. Till påsk presenterar vi länken här. Från den hittar ni vidare till varje konstnär så det kan ge en god stunds förströelse. Vi hoppas ni skall hitta mycket som faller er i smaken. Det är tuffa tider för konstnärer, konsthantverkare, kulturarbetare & småföretagare osv. Alla möjligheter till att kunna nå ut till publiken är viktiga och hittar ni något som faller er i smaken är det bara att kontakta resp utställare. Tack!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Aprilskämt- den 2:a april