Kan vi säga det i år??

Nu måste ni hjälpa till med att lösa en fundering. Tyckte Sliperiet var så vackert när jag skulle gå hem (det är det ju visserligen alltid..) men denhär vårvinterkänslan ville jag fånga. Men… ”vårvinter”?! Kan vi säga det i år? Det hoppade ju över meteorologisk vinter och blev en särdeles lång höst här. Är det då istället ”vårhöst”??

Oavsett vad vi vill kalla denhär ”femte årstiden” så är den fantastisk när kvällarna blir allt längre & ljusare.

Då är det dags att plocka bort vinter(höst?)dekorationerna.

Redo för vår!

På väggarna blommar våren för fullt i den vackra fotoutställningen.

Både borrmaskinen & jag är på väg att kurera oss, så nu slår vi upp portarna för att komma igång med produktionen igen. Oj så gott solen värmer här! Och tur är det, för nätterna är kalla & vill frysa i kylvatten & slangar.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Kan vi säga det i år??