Påskrundan växte

Efter en fin helg med många trevliga besökare som beundrat Johan Schmitz vackra bilder har det varit lite lugnare med besökare idag. Då får vi passa på att arbeta undan med pappersarbete, planering och framtagning av material till påskrundan mm.

Lite nytt till påsken skall tillverkas, så det blir aktivitet i verkstaden när tillfälle ges. Här ett nytt armband.

Och så är det tillverkning av beställningar, här är det Bordinglyktor under tillverkning. Gott med lite snudd på vårvärme i luften när man arbetar med kallt vatten i kallt utrymme. Med tjocka gummihandskar går det ganska bra att hålla liv i händerna.

Ikväll kom besked från ”Grannt” i Osby. De ansluter till Påskrundan i Göinge. Kul, kul, det blir en väldigt fin runda! Det var sista dagen att lägga till deltagare, nu går Skånekartan Konst- och kultur i tryck. Trevligt!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Påskrundan växte