En välkommen trend..

Så var de igång igen, golvläggaren & hans hantlangare.

å så jag, som blev hantlangare till hantlangaren 😉 Tackar för fint teamwork idag! Rudolf hade en dyna till de stackars knäna idag, så vi hoppas att morgondagen inte blir alltför gräslig i benen för den hårt arbetande golvläggaren.

Var uppe på vinden & plockade ner julstjärnan som fick flytta ner för säsongen. ”När man ser det lite grann såhär från ovan” som Edvard Persson sjöng.

Vi fortsätter en liten aning till med gårdagens stilspaning. Nämligen med en trend som faller mig extremt bra i smaken. ETT stort örhänge. TACK för den!! Jag vill ju göra ett ex av varje smycke. Med örhängen har det ju fått bli två.. å då hinner det nästan bli lite trist med det där andra. Så, denhär trenden som kommer starkt nu är mycket välkommen!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för En välkommen trend..