Rivstart!

När Mats & Rudolf fått bort ytskiktet på betonggolvet var det dags för att på med primer. Rudolf har rollat så långt det gick idag. Mot andra väggen står keramikugnen & stora hyllan som får lyftas över när denna delen av golvet är klar.

Jag lovade fixa lunch till golvjobbarna, tills jag kom på att vi ju inte har någon spis.. Det är tur vi har nära hem! Så kunde jag passa på att kontakta kommande utställare, boka in bussar som det kommit förfrågan från osv. Sådant blir smidigare när vi väl får in fiberuppkopplingen till Sliperiet- något som vi också arbetar med att få klart.

David har gjort ett fint tillägg på hemsidan. Gå till www.sliperietgylsboda.se så ser ni de nya före- och efter bilderna. Ta tag i pilen i mitten på bilderna & dra åt sidan för att se hela bilderna.

Göran har varit på Ikea & beställt delar till köket för montering av ugn & häll mm. Året rivstartas i både keramikverkstad & kök!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!