Intressanta möten

Mellan pappersarbete & planering blev det lite silversmide/Diabasarbete, kul, kul. Vår kassör jobbar med den ekonomiska årsredovisningen och jag med verksamhetsberättelse & verksamhetsplan.

Pierre, Mats & Martin diskuterar praktiskt arbete & försöker hitta en tid när alla kan hjälpas åt med tunga lyft som måste göras i omflyttningen.

Så fick vi besök av tre män som tittade runt i Sliperiet. Det visade sig att de själva var minst sagt involverade i konst, kultur och turism. Intressanta samtal som var svårt att slita sig från, men jag hade tyvärr tid att passa för möte med HKG. Det blir fler tillfällen, konstnär och filosof Lennart Granberg kunde berätta om hur han och hustrun arbetat på Dramaten och med Riksteatern som regissör & Scenograf. Som skulptör hade han arbetat med Hjalmar Råstorp, en av pionjärerna som bildhuggare i Diabas. Tänk så mycket spännande människor vi får träffa i Sliperiet!!

Sen hastade jag vidare till möte med Humleslingans Konstnärsgille. Möte i den här miljön.. Ja, ni kan tänka att det blir svårt att koncentrera sig på annat än målningarna!!

Mycket kretsar kring planering för påskrundan, gemensam annonsering osv.

Hem, fram med datorn i soffan & fick genast sällskap av de här två som hjälps åt att tvätta nosen på varandra.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Intressanta möten