Tack för trevligt reportage i Norra Skåne!

Så trevligt att Norra Skånes reporter besökte oss i lördags & gjorde ett fint reportage, det tackar vi för!

Jag fick frågan om ett julklappstips. Något från våra fantastiska utställare tyckte jag var en trevlig idé, eller ett medlemsskap i föreningen så är man med och stöttar den fortsatta uppbyggnaden. Överhuvudtaget att stötta föreningar är en trevlig julklapp som hjälper många. Även större tänkt, med föreningar som arbetar med att skydda djur & natur osv. Ja, ni vet.

I nätversionen av tidningen fanns det flera bilder. Det ser ut som fotografen fångat mig just som jag skall nalla en fralla, men det var nog som jag höll på att fylla på med fler. Samtliga följande bilder är av Magnus Wahlström, som också skrev artikeln.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tack för trevligt reportage i Norra Skåne!