Gamla bilder berättar

Bilden finns med i boken:

som tagits fram under tre studiecirklar år 1978-1981 med ett antal deltagare från bygden. Så intressant det hade varit att vara med vid de cirklarna! Men den fina dokumentationen i boken gör att vi kan få del av mycket intressant information. Många av bilderna som finns i boken finns bland de vi hängt upp i Sliperiet. Bilderna har vi fått från fam Kronquist .

För övrigt har dagen ägnats åt att kortfattat dokumentera året som gått i Sliperiet, skicka in rapporter och sällskapet viker inte från min sida, de ligger helst högen med dokument.

Fila på planen för kommande år är ju också en lämplig, stillasittande syssla. Några spännande inslag i utbudet har spikats. Bl a en föreläsning som kommer att bli mycket intressant. Den kan vi erbjuda helt o hållet genom Folkuniversitetets försorg. Men det är först i mars, så mer om den kommer framöver. Redan den 7 mars blir det vernissage med naturfotograf Johan Schmitz. I april blir det påskutställning, och vårt tvåårsjubileum firas i maj, förhoppningsvis med bildhuggarkurs. Runristning för barn, Gylsbodafestival 1 aug och en ny vernissage skall hinnas med innan det är dags för Micke Johanssons konstglas att ställa ut under november 2020. Ja ni ser, det gäller att hänga med här så ni inte missar något av allt spännande som händer <3

Passar också på att påminna om att det just nu finns möjlighet att in & bjuda på en Veranentavla på Bukowskis.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Gamla bilder berättar