Vi har en plan!

Djupa diskussioner kring planerna för fortsatt utveckling, utställningar & event. Gabriella, Göran, Anette & jag klurar fram en grov plan för de närmaste månaderna. Nu skall vi utröna om våra planer kommer att klaffa i tiden för alla berörda. I så fall har vi en spännande vår att se fram emot!

Tidigare idag träffade Anette, Mats & jag kommunens inspektörer & pratade dricksvatten. Det är mycket som krävs av oss som ideell förening med egen brunn, för att vi skall få servera kaffe osv. Bara vattenproverna som krävs att vi gör är kostsamma & de skall göras varje år, vår & höst.

Mellan mötena har Anette fixat med att jämna till marken bredvid entréstenen & så har vi förberett lite mer till helgens partaj. Lite silversmidande har jag minsann smitit mellan med också.

Ett exemplar av den mycket sällsynta Diabasryggade silverbaggen har smugit sig in i en av Anettes vackra uppsättningar med Diabaskross.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vi har en plan!