Regnet gör skulpturen om möjligt ännu vackrare!

Djupdykning i Sliperiblanketter & -rapporter denna regniga söndag.

Regnet gör Hiroshis skulptur om möjligt ännu vackrare!

Tackar dagens trevliga gäster för era besök. Lite trist känns det när vi saknar den fina utställningen av Magnus Petersson som flyttade ut igår. Vi har flyttat fram Veranens konst och sculptor Justas skulpturer har fått centrala platser i utställningen. Mina Diabas- & silveralster och hyllorna med Bordings design har vi också på plats. Mineralsamlingen och den historiska delen kompletterar utställningen, så ni hittar mycket att se på vid besök här nu också.

På lördag kväll skall vi som arbetar med uppbyggnaden slå till med ett firande av att första delen av projektet är genomförd. Inte lätt att hitta ett datum som passar de flesta & när vi nu gjort det & spikat dagen får jag operationstid till foten- på fredag.. Kräver lite mer förberedelser när jag i bästa fall kan ta mig fram på kryckor, men med alla runtomkring som hjälper till blir det bra. Bästa Anette kom också idag & kollade igenom vad mer som behövs. Sådant som kan förberedas & förvaras i frysen är ju väldigt praktiskt, så idag blev det ”champagnekakor” med riven parmesan.

Lite av ödets ironi att jag sabbade foten mitt i den mest hektiska perioden av renoveringen när jag trampade runt på det hårda Sliperigolvet övervägande delen av dygnets timmar & senan small av & så skall operationen bli just precis när vi skall fira. Men kryckorna är servade & redo ; )

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Regnet gör skulpturen om möjligt ännu vackrare!