Bevakning

I morgon har jag förhoppningar om att bli klar med alla dokument som skall vara inskickade under veckan. Mycket papper blir det. Och så har vi våra trevliga besökare att ta hand om & lite beställningar som skall ut.

Väldigt många uppskattar Anettes arrangemang med Diabaskross & blommor. Och många önskar att de skall kunna ta med en påse hem & göra liknande arrangemang. Vi har pratat med BR Björklunds grus om vi får göra ett test & nu har vi första testpåsen med ett par kilo tvättad & torkad kross klar.

För att undvika oönskade besökare har vi satt upp tydliga skyltar som visar att området är bevakat.

Vi klurar vidare på det perfekta julevenemanget. Skall det vara julmys skall det ju vara lite mörkt & mysigt så vi kan skapa stämning med ljus, marschaller, eldkorgar osv. Så, det lutar åt tredje advent, lörd & sönd kl 14-19. Vi väntar på besked ang julstämningsunderhållning. Men än är det strålande höstdagar som bjuder besökarna möjligheter att promenera & njuta av omgivningen i samband med besök i Sliperiet.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!