Vad har ni för önskemål?

Nu tänkte vi att ni, våra medlemmar, följare & besökare skall vara med & forma verksamheten genom att berätta vad ni har för önskemål. Skulle ni tex vilja att vi anordnar akvarellkurs, teckna djurkurs, göra chokladpraliner, binda blommor, Ikebana, jobba med sten eller något helt annat? Bombardera oss med era önskemål så ser vi vad vi kan göra.

Magnus Peterssons akvarellutställning ser vi att är väldigt uppskattad. Tack till dagens besökare & vi önskar välkomna till alla som flaggat för besök i utställningen i morgon. Och ni som inte sett den, ni har tid på er tom första helgen i november. Den ÄR fantastisk!!

Bordings ”Droppen som urholkar stenen” som jag visade under arbete igår har jag gjort (nästan) klar idag. Den saknar dekalen med Bordings signatur, men den kommer på plats imorgon & så är den klar. Ett gäng med ljuslyktor är också under arbete, full fart med stenknackandet.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!

2 kommentarer

 • Paul Breiholm

  Arbete med svart granit vore fantastiskt intressant, fast kanske inte så lätt rent praktiskt att genomföra .

  • Pia Lindberg

   Tack för din input, trevligt att se att det finns intresse för att prova på att arbeta med Diabas.
   Det är absolut ett alternativ som vi arbetar vidare med!