Utställningar att bli lycklig av!

En av mina favoriter: Droppen urholkar stenen. Glas & Diabas, Bording design. Glasdroppen tillverkas av Micke Johansson, som även skapar de mest enastående Graal, Ariel och Graariel som tänkas kan.

Idag hade vi lyckan att följa med Bording på besök till Micke Johanssons glashytta i Örsjö & hämta nya glasdroppar. Vi fick se på under arbetet och Micke berättade om de olika stegen. Verkligen imponerande. På www.mickejohankonstglas.se kan ni se mer av denna mästare. Vi är helt tagna av upplevelsen idag, att få se på i detta skickliga skapande. Tack!!

Här fick vi även se på när han blåste en lampa i sin ställning. Wow!

Och vet ni vad?! Det är knappt vi vågar tro på att det är sant men…. Trumvirvel: I november 2020 kommer ni att få se en utställning i Sliperiet Gylsboda med konstglas av Micke Johansson och hans assistent som jag tyvärr tappade namnet på. Amazing, eller hur??!

Vi är bara alldeles ödmjukt lyckliga. Tack!!

Lyckliga är vi också för den utställning vi har på plats just nu. Magnus Peterssons akvareller. Helt magiska. Titta på den här:

Kom till Sliperiet och se dem alla. Nu på lördag är en bra dag att komma, då har vi fika kl 13-16 under Geologins Dag. Välkomna!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Utställningar att bli lycklig av!