Under regnbågen ståtar Sliperiet

Kannaväxterna har blivit stora och frodiga & nu har de äntligen börjat gå i blom.

Christian från Egons rör har varit & fixat lite VVS jobb åt oss idag. Nu har vi ett vattenutkast på utsidan av byggnaden också, väldigt användbart! Och så har vi lärt mer om filtret & hur det hela fungerar, mycket intressant. Mats är också nyfiken & Christian är väldigt bra på att visa & förklara med stort tålamod. Järnfiltret är en intressant uppfinning!

Lunchpaus med Anette, Christian & Mats.

Sedan hade vi möte med representanter från Scandinavian Stone, bl a VD Anders Leidefalk. Trevligt att få visa vad det är vi arbetar med att bygga upp i Sliperiet Gylsboda och ventilera div frågor.

Just bakom träden ligger Sliperiet, så regnbågen är precis över byggnaden. Det måste väl ända vara ett gott tecken?! Det känns bra inför helgens vernissage, vi kan utlova en riktigt fin utställning med Magnus Peterssons akvareller. ”Regntunga skyar” känns ju som ett passande namn på utställningen i dessa gråmulna dagar.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Under regnbågen ståtar Sliperiet