Abonnerat lörd 24 aug

”Se du månen” heter vargskulpturen av Yvonne Omdahl. Men idag har den ett viktigt meddelande. I morgon lördag 24 aug är Sliperiet abonnerat hela dagen för namngivningsceremoni, så vi ber er välja en annan dag för att besöka oss. Tack!

Några blommor bjuder sensommaren fortfarande, så vi kan smycka borden.

Jag håller på att gå igenom & rensa ut allt som inte hör hemma i köket. Skönt med tomma arbetsytor.

I silversmedjan var det däremot inga tomma arbetsytor när det skulle packas droppar & ljuslyktor.

Nu är ordningen återställd, Sliperiet står redo och vi lyckönskar den ljuvliga lilla flickan på hennes namngivningsdag i morgon. Ikväll har vi fått lite ordning utanför Sliperiet också, där det blev en del möbler stående kvar efter auktionen.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Abonnerat lörd 24 aug