Tackar tidningarna som rapporterar om oss!

Kristianstadsbladet har jag tyvärr inte fått tag i än, om någon har den artikeln får ni gärna skicka den till oss, så swishar jag för utläggen. Tack! Norra Skåne får jag i morgon. BLT & Sydöstran har jag fått tag i. Tackar för att de alla rapporterar om oss! Allt om Osby, – Älmhult och -Östra Göinge har vi också varit med i om festivalen, så nu hoppas vi att vi når ut tillräckligt med informationen. Ni som hjälper till att dela och sprida skall veta att vi är mycket tacksamma, det är verkligen värdefullt för oss. Tack!

Tackar även till alla härliga besökare för tålamodet med att vi stylar om inför Gylsboda Festival så konstutställningen är lite haltande under några dagar. Författare & konstnär Karin Linderoth skulle intervjuas av en journalist idag & hon valde att göra intervjun i Sliperiet, så dagen började med det. Trevligt!

Pierre har gjort presentation av sina verk och några nya har tillkommit. Ni hittar dem i blivande keramikverkstaden under festivalen.

Anette har odlat en variant av solros som är väldigt tät och som blev mycket effektfull tillsammans med vas i Diabas.

Ser ni speglingen av stenarna i vattnet? Här är så vackert! Den mest rofyllda plats jag vet <3

Gamla Diabasbrottet, vid Transformatorstationen

Mysig skymning när jag lämnade Sliperiet ikväll. Mats har röjt vid Transformatorn men gav också upp när mörkret tog över.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tackar tidningarna som rapporterar om oss!