Tack Flyboda Såg!

Vi påminner om glassutförsäljningen & tackar dagens glassköpare. Det finns fortfarande mycket kvar, så kom gärna & fyll på era glassförråd.

Liiite frustrerande är det att skutta runt på kryckor när det skall bäras saker & tömmas ut allt från hallen. En del har vi i alla fall lyckats få undan idag. Imorn fortsätter vi med lite fler armar & bär ut de större sakerna som är kvar.

Mats & Göran har varit på Flyboda Såg och hämtat virke till de stora portarna på gaveln i plåtdelen. Vi tackar för den generösa sponsringen med virket!

De har hunnit med lite annat fixande också idag. Tjusigt!

Mycket tyska besökare fortsätter komma förbi. Igår var några besökare så nöjda att de kom tillbaka med en fin present- nykokt blåbärssylt. Så mycket underbara människor man får träffa!! Den fina blomman i förgrunden var en present från en annan tysk idag.39891535_2194568050584684_535148265042083840_nImorn kommer Egons Rör, nu skall vi bli med dusch i Sliperiet!!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tack Flyboda Såg!