Maskininlärning i Gylsboda

Gylsboda friluftsmuseum appen har funnits till iPhone och iPad i lite mer än ett år. Med ett besök i Gylsboda kan du med denna app, uppleva en liten by som blomstrade i början på 1900-talet. Ströva omkring bland bevarade industribyggnader, skrotstenshögar och det vattenfyllda stenbrottet.

Mycket har hänt under året. Sliperiet har invigts och Gylsboda blomstrar återigen. Det finns många skäl till varför man ska göra ett besök denna sommaren!

Under våren har också friluftsmuseets app uppdaterats och utvecklats. Sliperiets nyheter har lyfts in i appen så att du kan läsa det allra senaste som pågår direkt i din telefon. Men, det häftigaste är såklart möjligheten att kunna identifiera byggnader och platser som du står framför – detta genom att hålla upp din iPhone framför platsen. En maskininlärningsmodell är byggd för platser och byggnader i Gylsboda, hur de ser ut och information om dem. När du som användare håller upp din iPhone framför platsen eller byggnaden, analyseras det som den ser och berättar för dig som användare!

Skärmavbild 2018-06-02 kl. 09.42.08

Uppdateringen för Gylsboda friluftsmuseum till iPhone och iPad finns i App Store nu för nedladdning. Om du redan har appen installerad hittar du den under uppdateringar.

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Maskininlärning i Gylsboda