Dagsljuset flödar!

En skön helg önskar föreningen alla våra följare.

Vi gläds åt att alla gjutjärnsbågarna nu är rensade från gammalt kitt & trasiga rutor. Nu skall de målas & sedan kommer glasmästaren tillbaka och sätter i alla rutorna. På denna bilden sitter det fortfarande trasigt glas i bågarna.IMG_9341De bågarna som är målade svarta är så vackra! IMG_9343Nu är fönsterbågarna på baksidan också rensade, så dagsljuset flödar fritt in i byggnaden.IMG_9347Det blev ingen bra bild i gråvädret, men nu är dessa fönsterbågarna också rensade.

IMG_9366Så.. nu har vi lite mera krossat glas att ta hand om, men wow så bra det blir!

Samtidigt jobbar vi vidare med div ansökningshandlingar, planering och med blanketter som skall fyllas i. Vi gläds också åt alla intresserade som besöker Sliperiet och som följer och stöttar vårt arbete. Tack!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Dagsljuset flödar!