Liten tillbakablick

Såhär efter styvt ett år är det svårt att minnas hur det faktiskt såg ut när vi började. Vi behöver påminna oss för att se hur långt vi kommit- även om vi har låååång väg kvar.

Ni som hänger med här har sett hur arbetet fortskrider. Buskar & träd är borttagna, inne är det mesta tömt.

Kommer ni ihåg hur dold byggnaden var av buskar & träd när vi började? Jo, såhär gömde den sig bakom grönskan:

Och inne:

 

Nu är vi den spännande fasen att vi inväntar hantverkarna som skall hjälpa till med en del av snickrandet, el osv. Samtidigt gnetar vi naturligtvis på med allt som vi kan göra själva. Och så har ni väl inte missat att vi jobbar på att få ihop sista delen till värme- & vattenanläggning via en gräsrotsinsamling. Jättetack till alla som bidragit hittills. Fortfarande har vi en bit kvar innan vi är i mål med den, så känner någon mer att den vill bidra är vi mycket tacksamma. Samtidigt får ni ert namn på en tavla i Sliperiet och om bidraget överstiger 175 kr får ni även en tygkasse med föreningens logga. Mer om insamlingen och hur ni går till väga hittar ni här:  Gräsrotsfinansiering

Tänk så spännande att vara med & stötta så vi kommer vidare & kan se fram emot vilken skillnad vi ser när ytterligare ett år har passerat!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Liten tillbakablick