Värdefull hjälp med grävning och intressanta möten.

Dessa killar från Connys Entreprenad är i Gylsboda & ser till att vi äntligen får en säkrare järnvägsövergång med bommar. IMG_8631Inte nog med det. Kolla bara! Såhär såg det ut bakom vinkeln på Sliperiet efter söndagens grävande vid hålet i väggen.  IMG_8610 Efter att det fantastiska gänget varit & fixat till det ser det nu ut såhär:IMG_8625Alla rötter är uppgrävda & allt är jämnt & fint. Vi i föreningen är SÅ tacksamma att vi slipper gräva detta med spade!

Trevligt att kunna visa vad vi jobbar på att bygga upp för dagens besökare som vi var glada att få hälsa välkomna till oss. Vi vill jobba för att skapa samverkan och här har vi representanter som arbetar med turism på olika sätt. Tack för ert besök! Turismstrategerna från Bromölla & Osby kommun flankerar vår kontakt från Karlskrona som jobbar mot den Polska marknaden. Spännande!IMG_8636

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Värdefull hjälp med grävning och intressanta möten.