Välkomna på Öppet Hus!

Då var vi framme vid dagen för vårt Öppet Hus som ingår i kommunikationskampanjen #mitteuropa #EUinmyregion Söndagen 14 Maj kl 9-16 håller Sliperiet Gylsboda öppet hus. Vi kommer att arbeta med div renoverings- och röjnings arbete. Den som vill kan hjälpa till, men besökare är naturligtvis lika välkomna för att titta vad vi har för oss eller ställa frågor om den planerade verksamheten. Och fika! Vi hade besök tidigare i veckan med en representant från Skånes Ess inför arbetsdagen. Här Rudolf i samtal med Johanna.IMG_8578Sliperikakan provkördes & blev godkänd.IMG_8577Så nu hoppas vi ni kommer & vill prova den till en kopp kaffe. Vädret ser lovande ut, så det går bra att sitta ute & njuta av en Slieperifika.

Även idag har vi haft ett sällskap med härliga besökare som gillar vårt projekt och lyckönskar oss, det tackar vi för. IMG_8583Nu har vi vatten, murbruk & tegel på plats, så hej & hå, här skall muras.

En skylt ute från Nytebodavägen skall visa var ni skall svänga för att hitta oss. Vi ses! IMG_8590

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Välkomna på Öppet Hus!