Öppet hus, ”Mitt Europa”

 

 

”Europe in my region” är en satsning över hela Europa, i Sverige har satsningen fått namnet ”Mitt Europa”. Här får olika projekt som stöds av arrangörerna nedan chansen att presentera sitt arbete. Vi i Sliperiet Gylsboda deltar med Öppet hus & arbetsdag. Ni hittar oss på kartan via länken nedan.

Arrangörer
Vi som arrangerar kampanjen, i samarbete med Europeiska kommissionen, är:

Tillväxtverket
Jordbruksverket
Svenska ESF-rådet
Leadergrupperna
Interregprogrammen
Landsbygdsnätverket

http://eufonder.se/eu-fonder/mitt-europa.html

Det är alltså den 14 Maj 2017 kl 9-16 som Sliperiet Gylsboda har arbetsdag med öppet hus. Alla hälsas välkomna. Representanter finns på plats för att berätta om projektet. Renoveringsarbete kommer att pågå under dagen. Kom och se vad vi har för oss, titta på den vackra byggnaden, ställ frågor om projektet osv.

 

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Öppet hus, ”Mitt Europa”