Vägen avstängd, mer om bastun och om nästa veckas vernissage!

Viktig info för alla i närområdet: 7 maj kl 8.30 till ca kl 10.00 kommer kranbilen som skall lyfta bastun och den flytande scenen på plats och under lyften kommer vägen att stängas av. Scandinavian Stone och Björklunds Grus är också informerade om att vi ställer till det med framkomligheten den förmiddagen. Vi tackar för allas tålamod <3

Hit ut skall lyftet göras. FTC har tillverkat bro, trappa och räcken, MN Entreprenad har stöttat med bärhjälp. Haganässkolans byggelever bygger med material där NP Nilsson Osby generöst subventionerat pris på materialet. Stort tack till alla som hjälper till och stöttar. Tack också alla privatpersoner som donerat generösa bidrag för att detta skall kunna bli verklighet.

Johannessons Bygg visar här var väggar & dörrar kommer att hamna i de nya ateljeerna.

Så påminner vi om nästa vernissage. Hoppas ni ser fram emot den lika mycket som vi!!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vägen avstängd, mer om bastun och om nästa veckas vernissage!