Planering för nästa år, men först: dags att boka plats till Bästa Biennalen och till Cabaret Demokrati

Bokningar till Sliperiets del i konstfestivalen ”Bästa Biennalen” för barn och unga har börjat ramla in, men det finns platser kvar så vill ni säkra er plats är det bäst att boka nu. 31 okt kl 13-16.

Så har vi den andra stundande höjdpunkten där det också går bra att boka plats. Det kommer bli riktigt häftigt, produktionen har med läktare och allt så även de som sitter på de bakre raderna kommer att kunna se perfekt. Vi fick frågan hur biljetter kan bokas för den som inte kan boka via webben osbyteater.se Då kan ni boka via telefon på 0771 477070

I veckan har vi varit i Olofström på planeringsmöte inför jubileumsåret 2024 Harry Martinson 120 år och 50 år sedan Nobelpriset för Nässlorna Blomma. Olofströms Kommun håller ihop firandet, vi tycker det är väldigt fint att vi bjuds in att delta och vara med även i det tryckta programmet, trots att vi finns i grannkommunen. Verkligen roligt att se att sådan samverkan fungerar. En aktivitet kommer att bli under maj 2024 hos oss, tillsammans med konsteleverna på Önnestads Folkhögskola. En annan aktivitet skall vi träffa Bio Kontrast ute vid gamla brottet i veckan för att diskutera, om våra idéer är genomförbara.

Våra härliga besökare fortsätter titta förbi, det är vi tacksamma och glada för. Här en som bott i Lönsboda förut och som känner igen gamla vänner från fotot på Gylsbodas Fotbollslag.

Andra är mer långväga, Troels Kirks konsttryck uppskattas.

Den ”självavfrostande” frysen (not) behövde frostas av igen.

Nu skall den fyllas med nybakat till kaffesugna teaterbesökare. Vi kommer att öppna för fika en timma före föreställningen, alltså från kl 18 finns det fika att köpa den 19 okt. Dessa godingar provade jag först till festivalen efter tips från Agneta, så de får heta Agneta-kakor. De innehåller BÅDE dumlekola OCH Noblesse. Mums.

Idag blev det ett gäng enkla sockerkringlor också. Hm, blir nästan lite sugen.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Planering för nästa år, men först: dags att boka plats till Bästa Biennalen och till Cabaret Demokrati