Nybörjarkurs, läderarbete 15 okt. Boka plats, först till kvarn. Påminner om detsamma till föreställningen Cabaret Demokrati den 19 okt.

15 Oktober kl 9-16 Nybörjarkurs: Tillverka en läderslida till din kniv. Info från kursledaren, knivmakare Peter Aagerup:

Endagskurs i att tillverka en läderslida till din kniv. För nybörjare. Medtag en färdig kniv av typ Nordisk, med lite större diameter ca 1/3 från knivbladet. Knivblad ca 7-9 cm.

Knivslidan kommer att tillverkas av 2,2-2,4 mm hårdpressat oxläder. Materialet kan köpas på plats. Tag gärna med egen brytbladskniv. I övrigt finns de verktyg ni behöver att tillgå på plats. OM du har egna läderverktyg, ta gärna med dem. Kursavgift för dagen 750 kr. Fika, enkel mack-lunch, kaffe / te ingår. Materialkostnad tillkommer med ca 150-250 kr. Vi ser fram emot att se er. Max 3 platser vid tillfället. Anmäl dig till medlem@sliperietgylsboda.se

Skördedag. Halva skörden. Den blev dubbelt så stor som förra året. Förra året blev det 1 frukt på Sliperiets äppelträd. i år 2.. I morgon har vi styrelsemöte, då blir det äppelkaka 😉

Delarna till scenen har vi hämtat, nylackerade och fina. Redo inför nästa års scenframträdanden, med start 31 maj. Det berättar vi mer om inom kort. Nu har vi lastat in dem för vinterförvaring.

Här skall det bli plats för mer förvaring.

Ikväll börjar det likna ett golv.

Vi tackar Åsa på Lillsätra för att vi får plocka de vackraste blommor till borden i Sliperiet i hennes ljuvliga trädgård.

Vi påminner också om biljettbokning till föreställningen Cabaret Demokrati. Mer info och biljettbokning hittar ni här https://www.riksteatern.se/forestallningar/cabaret-demokrati/202310191900-112473G

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Nybörjarkurs, läderarbete 15 okt. Boka plats, först till kvarn. Påminner om detsamma till föreställningen Cabaret Demokrati den 19 okt.