Geologins Dag 9 sept

Den 9 Sept på Geologins Dag kl 12-14 finns vi på översta våningen på Föreningarnas Hus, där ni kan se samlingarna med mineral och fossil. Överraskningar utlovas till alla barn som kommer för ett besök.

Vi går här och nynnar och lever på den sköna energin från onsdagens musikkväll, åh så roligt att det blev så lyckat! Vi hoppas att alla som var med känner uppskattningen som strömmat från alla härliga besökare som var här. Nu har vi plockat ner alla tälten så de inte skall bli förstörda i några höststormar och scenen plockas ner för att ges ett ansiktslyft.

Och här fortsätter komma trevliga besökare, alla lika imponerade av Troels Kirks vackra målningar.

Lite Diabas- och Gylsbodahistoria får de sig också till livs när de är här.

Idag kom det tre grabbar som var nyfikna på att lära sig mer om att hugga i Diabas. En av dem har varit här förut och nu hade han fått med ett par kompisar som var lika intresserade. Superkul!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Geologins Dag 9 sept