Vemodigt med sista dagen med feriearbetarna och sötaste tvillingarna fascineras av Bodos vattenfall.

Detta var SÅ gulligt! Ursöta tvillingpojkarna kom med farfar Krister och de små blev helt fascinerade av Bodo Langners vattenfall. Alldeles stilla stod de och tittade och tittade.

Till festivalen hoppas vi att många barn kommer för att se på sagoteater med Sagomagi, prova på tryck med Astrid, tovning med Ingar eller pyssla med den fina lufttorkande lera och pärlorna, från Playbox of Sweden. Snigeln, visst är den söt!

Nu finns det extra mycket att se för alla våra trevliga besökare. Vi har besök av George Badawi, konstnären som ställde ut sina fantastiska skulpturer hos oss för ett par år sedan.

Våra härliga feriearbetare hade sin sista dag hos oss idag. Då fick de skapa sig vars en Diabaslykta.

Vi tackar Dominik och Charly för veckorna hos oss. De har oljat ekbord, hackat ogräs (inte favoritsysslan, ha, ha) , målat festivalskyltar, burit saker ur plåtdelen, städat kylskåp, skrubbat nypotatis osv osv. Ja, vi försöker variera sysslorna så mycket det går. Det har varit riktigt roligt att lära känna de härliga grabbarna och vi kommer att sakna dem- men de lovade att komma och hälsa på <3 <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vemodigt med sista dagen med feriearbetarna och sötaste tvillingarna fascineras av Bodos vattenfall.