Vernissageinbjudan, 80-års firande och tveksam vårvärme.

Vi tänker att när påskdagen kommer har alla hunnit äta sina påskmiddagar, påskkärringarna har flugit hem från blåkula, barnen har letat upp sina påskägg och ni kan i lugn & ro komma på vernissage, titta på konst och lyssna på livemusik. Ta en kopp kaffe, träffa konstnären själv. Ni bjuds helt enkelt till en härlig påskdag i Sliperiet!

När det ser ut såhär när konstnären ”suttit & kladdat lite” förstår ni ju att här finns det talang. Alltid lika spännande att komma in & se vad som skapats i målarhörnan. Kom på vernissagen så får ni också se!

Plötsligt händer det 😉 För 1,5 år sedan skulle det dras kabel i taket till routern när fibern skulle kopplas in. Vi beställde då en stege med arbetsplattform. NU kom den! Och nej, vi har inte väntat med att installera routern..

Det sades att det var meteorologisk vår här. Det sades att våren var tidig. Ok, tänker jag och laddar mina värmevantar för att arbeta vidare 😉

Skönt att komma in och packa Bording ljusstakar & saltkar och ta emot våra trevliga besökare.

Idag fyller konstnär Mette Aarre 80 år. Mette, som bor i gamla handelsboden/kooperativa i Gylsboda, firades med böcker om danska keramiker, bubbel och dansk kringla modell större. Vi fick höra spännande historier från när hon ställde ut på Louisiana samtidigt som Andy Warhol ställde ut där.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vernissageinbjudan, 80-års firande och tveksam vårvärme.