Spåna måste vi ju..

2024 firas 50 år sedan Harry Martinson fick Nobelpriset för Nässlorna Blomma och 120 år sedan han föddes. Här bjöds vi in för att vara med och planera för att göra något speciellt vid firandet. Idéerna är många och SÅ roligt med samverkan över länsgränserna. Det tackar vi för.

Vi ser många beröringspunkter i listan med exempel på olika aspekter av Martinson. Kanske kan vi också knyta temat till skolan i någon form av samverkan. Det blir spännande att se hur mycket av idéerna vi lyckas förverkliga. Vi spånar vilda idéer som rälsbuss, utomhusbio i gamla brottet osv osv. Ja, spåna måste vi ju, sen får vi se..

Flera möten och trevliga besök har vi haft i veckan. Här är det fortsatta diskussioner kring det planerade bastubygget som pågår.

Andra möten har varit över webben, intressant information från regionen kring utvecklingsstöd mm.

Pers idé med namnet till bänken vid smedjan tyckte vi var fin. Nu har skylten kommit och skall monteras :”Görans Tankesmedja” . Göran var mycket engagerad i renoveringen av smedjan, det blir en fin hyllning till honom.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Spåna måste vi ju..