Utdrag ur ”Lävslovskul” i Osby kommun:

Ooops, här skar vi lite för mycket så Elins hela namn inte syns och mailadressen för anmälan skall sluta på .se Men i övrigt ser ni, det kommer att bli en härlig kreativ eftermiddag den 1 november.

Hör just på en nyhetssändning på TV4. Citat:

”På Österlen, där kulturen och besöksnäringen är beroende av varandra, är man orolig för de höga elpriserna som påverkar verksamheterna negativt. ” slut citat.

Jag vill nog påstå att det inte alls bara är på Österlen detta samband finns! Här ser vi vikten av att vi verkligen arbetar tillsammans för att bli en stark destination. Nästa gång vill vi höra att det är ”Skåne Nordost” man pratar om kring besöksnäring och kultur! Häpp!

Nåja, vi ämnar hålla ”En sagolik jul” i Sliperiet Gylsboda. Och den kommer att bli alldeles Sagolik! Men efter det avvaktar vi ett par månader med ny vernissage- just med tanke på de höga elpriserna.

Trevliga besökare fortsätter komma och njuta av Light Art utställningen. Här är det Ilina Irina från förra utställningsperioden som är på besök. Ilina och sonen som tvingats fly Ukraina och som berättar om krigets fasor, så förfärligt.

Vi konstaterade runt fikabordet att detta året har kommit med mycket sorg och elände. Vi tänker på dem som blivit ensamma och som kämpar mot sjukdom.

Tyckte denhär symboliserade en riktig kämpe, rakt upp på en lodrät vägg klättrar den upp, upp , upp.

Ikväll var det dags för kommunens föreningsinfo. Denna gången fick Mats åka för att representera oss i Sliperiet och ta med informationen tillbaka.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Utdrag ur ”Lävslovskul” i Osby kommun: