Flera datum att pricka in i kalendern.

Löfkvist fick ett gott betyg då han slutade hos Svenska Granitindustri AB år 1919. Stort tack till Ingrid Svensson som kom med det fina dokumentet till oss. Så välbevarat efter alla dessa år!

På tal om dokument.. det där med att vi skulle gå mot ett papperslöst samhälle.. Vi är inte där riktigt än, kan vi väl konstatera 😉 Dagens skörd av föreningens pappersarbete var ymnig.

Kanna-blommorna är på väg att slå ut. De står så vackert mot Sliperiets tegelvägg.

Första tomaten, odlad i pallkrage vid Sliperiet, klar att skörda idag. Särdeles god!

Ni som hänger med här stadigt känner till den lilla tokiga katten som föst flyttade till Sliperiet där hon trakasserade besökare som försökte sitta ute & äta, denna lilla katt som flyttat in hemma hos oss. Hon kommer ofta med små presenter. Dagens present gjorde mig lite orolig, men hon tycks ha nackat den stackars huggormen innan den hunnit försvara sig och bita tillbaka.

I Sliperiet tackar vi alla trevliga besökare som tittat in på utställningen. Besökare som det här paret från Nederländerna blir allt vanligare. Alltid lika roligt med olika nationaliteter.

Och precis lika roligt är det med trevliga besökare från närområdet. Tack alla som tittar förbi och njuter av den vackra konsten av Irina Ilina och LarsP.

Idag har vi haft besök av Jonas från Eltjänst Lönsboda. Han skall hjälpa oss uppskatta vad el-delen kommer att kosta i den fortsatta renoveringen.

En akutbeställning där beställarna verkligen behövde ett hjärthänge till ett alldeles speciellt tillfälle idag fick sticka mellan andra beställningar & det hann bli klart i tid.

Nu planerar vi för boksläppet den 10 september, när Karin Linderoth släpper sin nya bok Stendrakar. Hon kommer att vara på plats tillsammans med professor Ulf Söderlund som hjälpt till med faktagranskningen. Save the date!

Nästa vernissage blir den 1 okt. Ännu ett datum att pricka in i kalendern!

Avslutar med en fråga, någon som saknar denna cykel? Det märkliga är att man gjort sig besväret att låsa den runt trädet, men lämnat nyckeln i låset.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Flera datum att pricka in i kalendern.