Hallen byter skepnad igen. Dagmar Glemme sätter färg och form på tillvaron här!

Nu skall ni få lite smakprov, så ni ser att ni faktiskt bara måste komma på lördag!

Vi tackar Sven Ingvar som plockade ner sin utställning igår för tiden med hans fantastiska alster hos oss. I morse var det tomt & trist, men nu har hallen fått liv igen.

Ni ser, så vackert! Glas och målningar, fantastiska i sina färger, former & uttryck.

Svårt att på bild göra rättvisa så som sagt, kom & se själva! Lörd kl 11-16, jag har bakat rabarberkaka, och bagare-Ulla har bakat ljuvliga kolagrottor och andra godsaker till kaffeserveringen. Mackor blir det också.

Vissa motiv känns verkligen högaktuella.

Dagmars trevliga barnbarn var en riktig klippa på att hänga utställning. Det tackar vi för!

Tack också till Norra Skåne & Kristianstadsbladet som kommer & skriver så alla läsare får koll på vad som är på gång. Här visar Dagmar de fina änglarna som kan användas som ljushållare, eller när man vänder på dem blir de till en vas. Den mindre kan även användas som ett alldeles ovanligt vackert glas för bubbel vid speciella tillfällen.

Ute har Mats & Roland byggt ställning för att kunna plocka ner skorstenen, så allt skall vara klart när muraren kommer för att bygga upp ny skorsten.

En av Rolands skulpturer är klar. Visst är det en härlig rörelse i denna skepnad!!

Flera av dagens trevliga besökare har kommit från Tyskland, så tyskakunskaperna har dammats av ordentligt. Alltid kul. Martin & jag har fixat i köket inför morgondagens lunchbokning. Så lyxade vi till det med lite gemensam kvällsmat, även här med tyska besökare i sällskapet. Ungdomar som är inneboende hos Martin några dagar.

Nu ser vi fram emot morgondagen och sedan laddar vi om för nästa dag, då Sliperiet skall presenteras vid H22, den stora mässan i Helsingborg. Kanske jag provkör presentationen på morgondagens besökare.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Hallen byter skepnad igen. Dagmar Glemme sätter färg och form på tillvaron här!