Det går på rätt håll!

Vårgrönskan känns nästan lite inom räckhåll nu. Dagarna har blivit lite, lite längre. Ljuset är lite annorlunda. Det går på rätt håll! Nu känns det riktigt roligt att planera årets vernissager och evenemang. Ett pärlband av trevligheter under året.

Idag hade vi inte tagit några bokningar eftersom det skulle vara en heldag med utvecklingsseminarium i Hässleholm. Nu skjuts det fram och görs ev om till digitalt, pga smittläget. Det gav extra tid idag att jobba ikapp lite. Nästa vecka skall det levereras Bordings luffarschack, så det var läge för att hugga klart dem & pjäserna. Nu skall allt rengöras & få sina Bording etiketter osv.

Allt skall packas och en leverans ljuslyktor skall ut i morgon. Det är skönt att dagarna är på väg att bli lite längre.

Ett Bording ”Broken heart for sale” under tillverkning.

Här växer de fram, i pannlampans sken.

Igår kom Göran och fixade smarrig lunch i Sliperiet. Max, MN Entreprenad gjorde oss sällskap.

Men nu är det pappersarbete som gäller på sena kvällen med vinden vinande ilsket utanför.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Det går på rätt håll!