En bänk i Diabas som gömts sig i snö, en annan i ek finns bland dagens julklappstips:

Minns ni den fina bänken med inbyggt fågelbad (eller vattenskål till hund, beroende på vem betraktaren är..) som står vid ingången till Sliperiet?

Lexi tycker ju då att det är en vattenskål i mycket praktisk serveringshöjd.

Det lilla svarta som sticker up ur snön till vänster i bild är vad som syns av bänken & fågelbadet idag. Det som göms i snö..

Inne är det i alla fall varmt & skönt & vi tackar dagens trevliga besökare.

Så fortsätter vi med operation julklappstips. I några inlägg bakåt har vi presenterat olika tips från olika utställare som finns representerade i Sliperiet. Idag fortsätter vi med Yvonnes underbara Pellefant. Det går ju inte att låta bli att le när man ser på den, och man vill ju att en julklapp skall göra mottagaren glad!

Flera godingar ur Yvonnes sortiment finns att välj bland, och särskilt fina muggunderlägg med Sliperiloggan på hittar ni också.

Den fina och praktiska Holmabänken i oljad ek & armeringsjärn fungerar lika bra ute som inne. Ni hittar bänken också hos oss, Jonas tillverkar nya efter hand & fyller på med så bara tjoa om ni önskar flera.

Marie & Tommy´s ljusmålningar hittar ni också , i tre olika motiv. G:a Transformatorn, dess charmiga utedass och kranhuset i Hägghult. Det är ljusbeständiga tryck av högsta kvalité. En prydnad för vilken vägg som helst!

Vi har även några av Rudolfs vackra runstenar, Margaretas böcker, Birgittas kuddvar som är ett tryck av hennes målning över väggen i brottet och Pia V´s nya bok, allt mycket lämpligt till den som går i julklappstankar.

Och Georges härliga fåglar, de skulle väl få flyga in i vilket hem som helst för att göra någon lycklig.

Välkommen att ta en titt. Det finns mycket fint, roligt att bara titta runt även om man inte är i shoppingtagen.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för En bänk i Diabas som gömts sig i snö, en annan i ek finns bland dagens julklappstips: