Att bygga broar, bildligt och bokstavligt

Det är något speciellt med att bygga broar. Visst är det något speciellt, symboliskt och vackert?! Lexi, Martin & Mats kollar in hur långt Hana Entreprenad kommit idag med den fina, rejäla ekbron.

Den lär stå stabilt länge! Det här blir bra! Vilken lycka att LONA projektet ger möjlighet att genomföra detta, i samverkan med Osby Kommun och med stort engagemang från Josefine Gustafsson. Nu skall slingan runt brottet bli ordentligt framkomlig.

De långa sidostyckena är på plats och marken är irodninggjord vid båda kanterna, så i morgon blir det spännande att se hur arbetet fortskrider.

Bygga broar har varit lite av ett genomgående tema för de senaste veckornas möten också. Många möten i olika konstellationer, men alla i samma syfte- att bygga broar (bildligt). Denna veckan har det varit möten varje dag såhär långt. Hänger ni med här på bloggen kommer det så småningom att visa sig vilka symboliska, gränsöverskridande broar det är som också är under uppbyggnad.

Tidningen Norra Skåne berättade om vårt boksläpp, tackar för ett trevligt reportage.

Norra Skåne berättade även om 5:ornas utfärd till oss på cykel. Här fångade de verkligen dagens energi i överskriften: Pigga, glada och nyfikna! Tack igen!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Att bygga broar, bildligt och bokstavligt