Längre dagar & fler besökare

Förmiddagssol vid Gylsboda Gyl. Islossning. Fågelkvitter.

Kvällsljus vid gamla brottet i Gylsboda.

Så mycket vackert vi har omkring oss!

Vårvärmen, ljuset, de längre dagarna. Nu märks det verkligen. Och besökarn blir fler. Tack alla trevliga som kommer förbi. Vi har koll på antalen och låter inte besökarantalet överstiga 8 pers åt gången- idag har det stoppat med sju åt gången.

Igår fastnade fam Germeroth och grabbarna från Egos rör på bild. Samtidigt ser ni en liten tjuvkik på utställningen som har vernissage lörd 6 mars kl 11-16. Modeller, målningar, bilder, böcker, musik och skulpturer i en väv av sammanhang visas av Pierre Nilsson. Vi vill fortsätta ge syre åt kreativitet, konst och kultur, samtidigt som vi vill kväva fortsatt spridning av pandemin. Och för att leva upp det till det & inte kväva utvecklingen istället fortsätter vi att med stor försiktighet hålla liv i viss verksamhet.

Trevliga besökare har fått lite förhandsvisningar, men den 6:e mars är konstnären själv på plats.

Lite spontant möte blev det idag när Tommy kom förbi, alltid intressant och roligt att diskutera med drivna och kreativa krafter.

Sen har det jobbats, jag med mina stenar & Per & Göran har hållit till ute i kalldelen och jobbat med golvet där.

Bl a burkar för flingsalt stod på schemat idag. Bordingdesign. Tror jag skall göra en till mig själv också, till karameller- lagom många.

Ha en fortsatt fin helg!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Längre dagar & fler besökare