Memoryspel, vernissage och friluftsliv

Nu börjar programmet rullas ut, ”Friluftslivets år” med Sliperiet Gylsboda. Ni kommer att få följa med på allt från tipspromenader, lära mer om skyddad natur, utematlagning, prova på hantverk och mycket mer, så häng med under ett händelserikt år som skall ge genklang även efter årets slut. Tillsammans med biolog och friluftskonsulent Josefine Gustafsson kommer ni att få följa med Sliperiet under ett år i friluftslivets tecken. Föreläsningen i Februari styrs om till digital. Vid tiden för det digitala samtalet hittar ni det enkelt via länken, då ni bara klickar in & hänger med.

Det Gröna finrummet – digitalt samtal med Ebba Lisberg Jensen

18 februari 19:00 – 19:30

https://www.facebook.com/events/324014905659186

Finns det svenskt och osvenskt uteliv?

Ebba Lisberg Jensen, forskare på Malmö University, samtalar kring boken Det Gröna finrummet som hon och Pernilla Ouis skivit.

Ett digitalt livesamtal där du kan ställa frågor och reflektera.

Datum: 18 februari Tid: 19:00 – 19:30

Pierre Nilssons vernissage kommer att bli av, vi följer rådande restriktioner. Max 8 besökare åt gången. Denna mångsysslande konstnär kommer att bjuda på en konceptutställning och kock som han också är ser han till att alla som får vänta på sin tur att komma in kan besöka uteköket där det kommer att serveras värmande gryta och gott bröd. Och när det blir er tur att komma in lovar vi att det finns gott om utrymme att hålla ordentliga avstånd i den stora byggnaden. Det blir en upplevelse att se modellerna Pierre bygger för att skapa miljöerna som resulterar i hans bilder och berättelser.

Redan nu har Karin Linderoth fyllt på sitt sortiment hos oss. Ljuvliga kort till alla tillfällen och inte minst Memoryspel med hennes illustrationer ev landskapsdjur & och -blommor. Verkligen fint, lärorikt och uppskattat av alla åldrar.

Någon undrade om vi mest bara hade kaffepauser i Sliperiet. Nä då 😉

Många möten sköts såhär nu, måste säga att det fungerar väldigt bra!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Memoryspel, vernissage och friluftsliv