Slutspurten!

Nu kära vänner får ni passa på. Nu går vi in på slutspurten med glaskonst av Micke Johansson och Karoon Khosravi. Vecka 3 hämtar de de alster som finns kvar. Många har hittat nya hem, men än finns här vackra skapelser för den som vill ha något vackert och alldeles speciellt. Som denna Ariel, Kingfisher som Micke kompletterat utställningen med.

Och dessa underbar skulpturer som lyser upp tillvaron.

Karoons fantastiska fåglar och ägg

Dansande par är ett annat exempel på glaskonst som finns kvar- än så länge.

Det fungerar fint med systemet att ringa och boka ert besök, så ser vi till att vi inte överskrider rekommenderat antal i lokalen. Dagens första trevliga besökare hade bokat redan kl 8, så vi sprider besöken ordentligt över dagen. Idag har vi sålt av Karin Linderoths julkort. Det måste väl ändå vara högsta betyg, när de är så vackra att de säljer i januari!

Ser ni så vackert det är bortåt skogen? Tänk vilken lyx att ha en sådan arbetsplats! Här är det en ”Droppen urholkar stenen”, Bording design, som är under tillverkning. Här kan man stå & bara njuta av omgivningen under arbetet. Men avbrotten för att in och visa utställningen för trevliga besökare är välkomna, in i värmen och tina upp fötterna mellan varven.

Men nu är det ansökningshandlingar, rapporter och annat som skall skrivas, så nu får frusna fötter lite värme. Trevlig helg!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Slutspurten!