Kom och njut, året ut

Micke Johansson & Karoon Khosravi låter oss visa deras fantastiska alster året ut, allt för att alla skall kunna komma och se utan risk för trängsel.

Den som inte har möjlighet att komma får chansen att se lite av utställningen här. Dock är det svårt att göra dem riktigt rättvisa på bild, men en aning om skönheten i glaset kan vi i alla fall ge er. Det går bra att meddela oss om ni vill få ta hand om något av dessa mästerverk, så löser vi det. Några har redan flyttat till nya hem.

Vi början med Micke Johansson fantastiska Graaler, Ariel, Dubbelariel, Graariel osv:

Mittenskålen såld
Blå & röd Lollipop sålda
Såld

Här kommer Karoon Khosravis ljuvliga fåglar med ägg i näste.

Gulldägg i svart näste sålt

Vi har haft trevliga besökare som njutit av utställningen idag också. I en paus bjöd stenkonstnär Roland på ungersk gryta med egenhändigt tillverkad Gnocchi som tillbehör. Lyxigt värre. Lite stenarbete har också hunnits med idag, men det får ni se mer av en annan dag. Nu skall vi ta itu med lite pappersarbete som måste klaras av i rappet.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Kom och njut, året ut