Vilka toppengäng!!

Första härliga gänget ut idag var lastbilschaufförer som arbetat tillsammans förut. De hade varit i Gylsboda & lastat Diabas, idag ville de se mer av vår verksamhet. Två av dem är på hemmaplan här, men för de övriga var det lite mera nytt. Tack för ert trevliga besök!

Martin jobbade i keramikverkstaden och tog hand om nya besökare som kom medan jag var ute på guidetur. Intressanta kontakter knöts och vår utställare Pierre bjöds på möjlighet att synas med utställning i Malmö kommande sommar.

Flera härliga sällskap har förgyllt dagen för oss idag, tack alla besökare som gör oss så glada!

Martin hade med surdegsbröd från bageriet i Loshult. SÅ gott!! Och vackert dessutom.

Martin har möblerat om lite för att skapa mer yta.

Nu kan han flytta in all lera han köpt in, oj vad det skall keramikas!!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vilka toppengäng!!