Vi planerar för framtiden

Vår tidigare kontakt på Folkuniversitetet har gått vidare till nya utmaningar. Ida är vår nya kontakt och är på sitt första besök hos oss. Vi diskuterar framtiden med fortsatt samarbete kring studiecirklar, föreläsningar osv.

En tur till huset Martin just satt tänderna i för upprustning, där det skall bli boende för besökare och även för arbetande konstnärer, tog vi också med Ida. The Gylsboda residence, huset där Harry Martinson en gång bodde hos moster Hilda, ett hus med rik historia. Här kommer konstnärer att kunna bo & jobba i Sliperiet.

Tillbaka i Sliperiet där vi är glada för alla trevliga besökare, allt från konstnärer till kultur/historie intresserade besökare, turister och flera som har släktforskat & hittat sina rötter långt bak i tiden när släktingar flyttat hit för att bryta Diabas.

Några av besökarna som inte kommit med på bild kom från Göteborg och tog en guidad tur här på kvällen, så roligt med trevliga besökare som kommer långväga efter att de sett om oss i TV inslaget och som är så intresserade av vår verksamhet. Tack!!

Lite av Mette Aarres keramik har flyttat in i Sliperiet. Dessa med inspiration från fornnordiska gudar.

MN entreprenad (vår lille Max) landade med sin bandare hos oss idag, han skall hjälpa oss fixa & jämna till lite, det tackar vi för!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vi planerar för framtiden