Lagarbete & Holje glass

Byggprojektet med lilla redskapsboden är ett riktigt lagarbete. Vi konstruerar, planerar & genomför det lilla bygget tillsammans & lär oss under tiden- Elin & Abdullah, Per & jag, allt medan vi sågar & spikar & klurar. En stabil grund har vi byggt!

Tommy J kom förbi idag & kollade läget & ryckte genast in & hjälpte till.

Goda råd & handfasta tips från Tommy så fick vi klart för oss hur vi skulle få rätt på takvinkeln.

Första hörnstolpen är satt & vi fortsätter med stolparna kring dörren.

Ett illa valt tillfälle att ta foto när alla är upptagna i telefon, men här har vi ett trevligt möte som resulterade i att vi kommer att ha närproducerad glass från Holje Glassfabrik till försäljning redan framåt helgen.

Lite nyttiga har vi varit idag. Nybakat till dagens fika, grova hälsobullar.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Lagarbete & Holje glass