Tacksamma för möjligheten

Röj i plåtdelen & storrengöring av den stora gamla hyvelbänken. I delar orkar vi lyfta den över på den gamla rallen. I morgon gör vi plats inne i ”historiedelen” för den & ställer iordning så visningen av de historiska dokumenten mm skall ge ett lite mer välorganiserat intryck. Våra duktiga feriearbetare Elin & Abdullah jobbar på med rengöringen.

Ett seriöst snillen spekulerar har också hunnits med kring fikabordet. Här har ett litet redskapsskjul konstruerats & vi har räknat på materialåtgång osv. Mats & Per är med & hjälper till med upplägget för konstruktionen.

Ibland är det lättare att visualisera för att räkna ut hur konstruktionen skall se ut.

I väntan på materialet som kommer tidigast torsdag fortsätter vi med att jobba fram en bättre struktur på historiedelen. Allt går så mycket fortare med många händer i arbete och det är roligt att arbeta tillsammans med ungdomarna. Vi är tacksamma för möjligheten!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tacksamma för möjligheten