Trevlig helg!

Oj, oj, oj, redan fredag igen. Veckorna rusar iväg och vi önskar alla en trevlig helg. Härligt med fina besökare som kommer till oss- i mindre grupper så vi håller på rekommendationerna och besökarna själva är duktiga på att hålla avstånd.

Lite lykttillverkning har också hunnits med idag. Här är det lufthammaren som åkt fram, för att jämn till ytan där värmeljuset skall stå.

Sen in till sågen för att göra det karakteristiska krysset i de fyrkantiga Bordinglyktorna.

Färdiga för packning & leverans i nästa vecka.

Ansökningsblanketter och rapporter som skall fyllas i, rutiner som skall uppdateras och mycket annat fixar vi med. Och vad händer här då?

Jo, här skall vi åtgärda så det inte blir fläckar på väggen bakom vasken. Per & Mats mäter & skissar.

Så undrar vi. Vad vill ni se i fikakorgarna att ta med ut? Är det smarriga kakor eller matig mackor som lockar mest? Eller en kombination? Soppa på mattermos, skulle det vara något? Bombardera oss med era önskemål!

Vi väntar också in lite sommarvärme så vår Brasiliansk/Argentinske kock skall kunna bjuda in till middag. Den kommer att få förbokas så vi håller antalet så att vi kan hålla ordentliga avstånd, och tanken är att vi då skall ha borden ute för att minimera riskerna.

Blombindningsplanerna filas det också på, så håll ut, det kommer! Kan själv knappt vänta, så jag har tjuvstartat med att läsa på om Ikebana (japansk metod att göra blomsteruppsättningar). Tror minsann det får bli ett prov på en sådan uppsättning på en polerad Diabas i helgen, om det hinns med.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Trevlig helg!